SUP yoga / workout2019-08-21T20:00:09+00:00

SUP YOGA
SUP TOTAL BODY WORKOUT

Venga en Meirdam organiseren deze zomer enkele sessies SUP yoga en SUP total body workout op de Dender.
We starten aan de Tragel, ter hoogte van het scoutsplein. Bereikbaar via Gentsesteenweg, Ooiebrug Appels.

SUP yoga
Tijdens deze sessie nemen we eerst de tijd om te wennen aan een stand up paddle board met behulp van enkele rustige yogahoudingen die je toelaten om vertrouwen te winnen op je SUP board. Geleidelijk aan bouwen we de houdingen op tot wanneer je staand op je bord kan komen (het is immers een stand up paddle board).
De yoga oefeningen zullen op maat aan geboden worden, ben je een beginner, dan hoef je niet te vrezen voor spectaculaire en moeilijke poses, ben je een gevorderd yogi dan krijg je zeker en vast eens een uitdaging voorgeschoteld.

SUP total body workout
Van aan de kant neem je plaats op het SUPboard, dat drijft op het water. Deze workout bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans en coresterkte.  Een leuke vernieuwende manier van trainen, waarbij je (normaal gezien) niet in het water valt. Zeker de moeite waard om eens uit te proberen!

De kans dat je in het water valt is klein, maar ze bestaat natuurlijk wel. Het is aan te raden om sportieve kledij te dragen die nat mag worden, een handdoek te voorzien en reservekledij mee te nemen.

Locatie: Tragel, Dendermonde (ter hoogte van het scoutsplein. Bereikbaar via Gentsesteenweg, Ooiebrug Appels.)

Prijs: 18 euro per persoon
Dit is incl. begeleiding op het water, les en huur materiaal.

Inschrijving is definitief na storting op de rekening van Venga BE30 0017 6867 9711 met vermelding van: SUP yoga of SUP total body workout + datum + naam.

FAQ

Hier zijn enkele antwoorden op mogelijke vragen. Intussen nog vragen?
Bel of mail ons gerust! Tot binnenkort.
marleen@venga.be / 0479 35 61 60

Bij slecht weer zal de workshop verplaatst of geannuleerd worden. Het inschrijvingsgeld zal in dit geval worden terugbetaald.

Het is aan te raden om sportieve kledij te dragen die nat mag worden, een handdoek te voorzien en reservekledij mee te nemen.